Bordspellen blog stop ermee

Het laatste bericht is aan het einde van vorig jaar verschenen op de Bordspellen blog. Léon was de blog in het begin van 2008 begonnen als studieproject en heeft drie jaar lang ongeveer twee berichten per maand geplaatst. Het leuke is dat Léon zichzelf niet als veelspeler ziet, waardoor de blog ook zeer geschikt is voor de beginnende bordspelspeler. Eén van de grotere successen vind ik de SpelAdvies serie waarvoor gastschrijvers van andere clubs en blogs aan de hand van een bepaald thema een advies geschreven hebben. Ik heb daaraan ook meegewerkt.

Léon heeft besloten te stoppen met zijn blog. Op zijn site staat dat de blog op 31 januari 2011 zal verdwijnen. Dus als je nog een SpelAdvies wilt lezen of één van de andere berichten, dan moet je er snel bij zijn.

Ik vind het jammer dat hij ermee stopt en dat zijn blog zal verdwijnen. Ik heb het altijd met plezier gelezen en was eigenlijk aan het wachten op het volgende deel van de SpelAdvies serie. Misschien pakt iemand anders die handschoen op. Ik wens Léon nog veel speelplezier.

Update

De artikelen uit de SpelAdvies serie zijn nu ook te lezen op bordspelmania.eu. Voor meer informatie zie: Kennisbank aangevuld met SpelAdvies en Q&A Henk Rolleman.

2 gedachten aan “Bordspellen blog stop ermee”

  1. Joran, Bedankt voor je vriendelijke woorden en je medewerking aan de serie SpelAdvies.

  2. Het is inderdaad wel heel prettig als mensen op beginnersniveau uitleggen. Maar er zullen altijd mensen zijn die dat op een simpele manier blijven doen.

Reacties zijn gesloten.