Uitslag prijsvraag: Ticket to Ride

Het juiste antwoord op de Ticket to Ride prijsvraag is 436 gram. Er waren niet zoveel inzendingen, daarom hebben alle deelnemers hebben een prijs gewonnen. Naar deze deelnemers is een e-mail gestuurd met daarin de details over hoe de prijs in bezit te krijgen.

Er zijn dus nog Ticket to Ride: Belgium Expansions en Ticket to Ride: Mystery Train Expansions over. Als je interesse hebt, stuur mij een e-mail. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wanneer de prijzen op zijn, dan zal ik dat in dit bericht vermelden.

Update: Er zijn nog steeds een aantal Ticket To Ride: Mystery Train Expansions over.

6 gedachten aan “Uitslag prijsvraag: Ticket to Ride”

  1. Ik heb nog wel interesse in een uitbreiding van Ticket to Ride. Als je er nog wat op de plank heb liggen wil ik mij bij deze aanmelden!

    Arjen

  2. Ik heb zeker interresse in de Belgium Expansions en Ticket to Ride: Mystery Train Expansions

      1. Ik zou dan willen adviseren de update: “Er zijn nog steeds een aantal Ticket To Ride: Mystery Train Expansions over.” uit hetbericht weg te halen. 😉

Reacties zijn gesloten.