Verhuizing website

Komende donderdag gaat deze website verhuizen naar http://www.rollthedice.nl. Dit betekent dat de website één of twee dagen niet bereikbaar zal zijn. Ook is het mogelijk dat e-mail gestuurd naar de rollthedice.nl adressen niet aankomt. Voor dringende mails kun je eventueel terecht via rollthedice@syroit.nl (dit is een tijdelijk mailadres) of telefonisch op 06-288 70 680.

Waarschijnlijk zal www.rollthedice.nl op donderdag gedurende de dag offline gaan. Donderdagavond zal de nieuwe site ernaartoe gekopieerd worden. Als alles goed gaat, dan is die ’s avonds laat weer beschikbaar. Bezoekers die daarna www.spellenclubeindhoven.nl bezoeken zullen automatisch doorgestuurd worden.

Voor meer informatie zie: Spellenclub Eindhoven wordt lid van Roll The Dice.

Eén gedachte over “Verhuizing website”

Reacties zijn gesloten.