Carcassonne is jarig

Carcassonne 10 jaarCarcassonne, het op het eerste zicht simpele legspel, viert dit jaar zijn tiende verjaardag.

Om dit jubileum te vieren heeft 999 Games drie spellen op het programma staan. Er komt een nieuwe uitgave van het basisspel. Deze komt in een blikken doos in de vorm van een horige. In deze speciale editie zit ook de miniuitbreiding ‘Het Feest’. Deze bestaat uit tien nieuwe tegels. Daarnaast komt er nog een dobbelversie van Carcassonne uit en als laatste nog een losse miniuitbreiding, De Volgeling, die bestaat uit doorzichtige horigen die je samen met een eigen horige mag inzetten.

Carcassonne Het DobbelspelMaar wat is een feestje zonder cadeau’s? Ter ere van het tienjarig bestaan van Carcassonne geeft 999 Games een weekendje voor twee personen weg naar de zuidfranse stad Carcassonne. Daarvoor moet je een vraag beantwoorden op de site van 999 Games. Veel succes!

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice