Roll the Dice op Zuiderspel

Themaplein Vervoer & Transport op Zuiderspel 2010

Dit jaar wordt voor de derde keer de spellenbeurs Zuiderspel georganiseerd. Elk jaar staat er op Zuiderspel ook een speciaal themaplein. Ook dit jaar zal Roll The Dice het themaplein invullen. Na de thema’s ‘Middeleeuwen’ en ‘Vervoer & Transport’ is het thema van dit jaar: dobbelstenen, bij vele spellen een niet te missen onderdeel.

Op het themaplein zullen we jullie vertellen over het ontstaan van de dobbelsteen, zullen er speciale dobbelstenen te zien zijn en zijn er natuurlijk dobbelspellen te spelen. Roll The Dice zal onder andere de volgende spellen op het themaplein presenteren:

De volledige lijst is terug te vinden op www.zuiderspel.nl.

Hiermee laten we ook de verscheidenheid in dobbelspellen zien, er is veel meer dan alleen Yahtzee. De spellen variëren van bluffen wat je gooit tot dobbelen voor grondstoffen. Zowel kinderen als ervaren spelers kunnen terecht op het themaplein. De liefhebbers van coöperatieve spellen, met zijn allen samen tegen het spel spelen, kunnen ook bij ons terecht.

Als extra kunnen we al verklappen dat er van één van de spellen een XL uitvoering te spelen zal zijn, maar daarvoor moet je de site www.zuiderspel.nl in de gaten houden.

We hopen jullie terug te zien op 25 april op het themaplein van Zuiderspel.

Eén gedachte over “Roll the Dice op Zuiderspel”

  1. Vanaf nu is op zuiderspel.nl te zien wel spel er in XL uitvoering aanwezig zal zijn. We hopen je 2de paasdag te zien op een dag vol spelplezier.

Reacties zijn gesloten.