1 April: Roll The Dice logo en naam blijven ongewijzigd

Het was voor de meeste al duidelijk dat de wijziging van onze naam naar ‘Werp de Dobbelstenen’ en de roze kleur van het logo en de website een 1 aprilgrap was. De naam blijft dus gewoon het oude vertrouwde ‘Roll The Dice’ met de gele kleur. Ook voeren we geen actief beleid om bepaalde groepen aan te trekken. Iedereen is welkom om lid te worden van onze bordspelvereniging en om te komen spelen op onze spellenavonden.

Wil je de volgende keer een leukere 1 april grap? Stuur dan jouw idee naar: info@rollthedice.nl.

3 gedachten aan “1 April: Roll The Dice logo en naam blijven ongewijzigd”

  1. Ik moet Ralf trouwens wel gelijk geven. Een 1 april grap hoort op 1 april, en niet een week van te voren. Anders is het toch geen 1 april grap meer? Maar schijnbaar zijn de meningen daarover verdeeld, want ik zie het wel vaker tegenwoordig dat de 1 april grappen soms ver voor 1 april al gemaakt worden.

    1. Klopt ja, ik twijfelde er ook over. Als de grap alleen maar op 1 april zelf is, dan weet ik nog niet of ‘genoeg’ mensen hem lezen. Zo was de kans wat groter. Meestal zie je deze manier van 1 aprilgrappen in de gedrukte pers die niet op precies 1 april uitkomt.

  2. Vond het best een goeie grap. Pas tijdens het schrijven van mijn reactie bedacht ik dat het 1 april was. Was wellicht een beetje over de top fout.

Reacties zijn gesloten.