Roll The Dice Spellenavonden op 15 en 16 april

Jeugdavond maart

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Fluxx, Small World en Antics!.

Op vrijdagavond, 15 april, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 16 april, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor.

Spellenverkoop

Leden hebben afgelopen week een e-mail ontvangen over de verkoop van de overcomplete spellen uit de Roll The Dice verzameling. Je kunt nog een verzoek insturen tot donderdagavond (14 april om 20 uur). Tegen betaling kun je dan je spel ophalen op de volwasenenavond van 16 april. Als je deze e-mail niet ontvangen hebt, stuur dan een bericht naar info@rollthedice.nl.