Foto’s spellenavonden mei

Space Maze
Het weekend zit er weer op en naar goede gewoonte was het fototoestel ook weer van de partij.

Op de jeugdavond hadden we bezoek van Michel Baudoin, de auteur van Space Maze. Michel heeft daar zijn nieuwe spel komen uitleggen en er was natuurlijk ook gelegenheid om het te spelen. Space Maze zal eind oktober, tijdens Spiel, officieel op de markt komen. Hoe de tocht van spelontwerp naar winkel verloopt, vertelt Michel regelmatig hier op de site in zijn eigen blog.

De volwassenenavond was deze maand ook weer erg druk bezocht waardoor we een tweede ruimte hebben moeten open doen om iedereen een zitje te kunnen geven. Voor de foto’s van afgelopen weekend kan je terecht op de fotopagina.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Foto’s spellenavonden mei”

  1. Het was een leuke ervaring om aanwezig te zijn op de Roll tthe Dice jeugdavond. Ik heb het spel na dit weekend nog een kleine beetje veranderd waardoor een speelbeurt iets vlotter verloopt, ik zal dit volgende keer laten zien tijdens de volwassenenavond:)

    1. We zien het graag. Je bent altijd van harte welkom, als je het ruim een week op voorhand laat weten, kunnen we het aankondigen.
      Mocht je willen, de foto’s van Space Maze zijn vrij copyright en mag je van mij gebruiken (staan ook op BGG inmiddels)

Reacties zijn gesloten.