Proefkonijnen X610Z gezocht

X610Z het bordspel - prototype

Inmiddels is X610Z bij de meeste mensen al gekend. Voor wie het nog niet kent: X610Z, uit te spreken als existence, is een “trading card game” met een spelbord. Voor meer informatie kan je altijd terecht op de site van X610Z.

De makers van X610Z hebben inmiddels een nieuw project opgezet, een “Living strategy card and board game”, speciaal gericht op bordspelers en kaartspelers die niet van het collectible stuk van card games houden. Dit is spel is inmiddels zo ver af dat ze volop aan het testen zijn met spelers.

Voor deze testen zijn de makers nog op zoek naar testpersonen. De bedoeling is dat een groepje van vier niet-trading card game liefhebbers het spel een keer speelt van begin tot einde. Ofwel, je doet de doos open, neemt de spelregels en gaat aan de slag. Tijdens dit proces zal er iemand van Quantuum Magic, de makers van dit spel, aanwezig zijn om het hele proces te volgen. Achteraf zullen er ook enkele vragen gesteld worden zodat er een goede evaluatie kan gemaakt worden van het spel.

Naast dit groepje testspelers zijn ze ook nog op zoek naar een gezin van vier die eenzelfde test willen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook weer aan een vader, moeder en twee kinderen, of vader met drie kinderen, of … de kinderen moeten wel minimaal twaalf jaar zijn. Houdt er rekening mee dat het volledige spel Engelstalig is.

Deze testsessie zal plaats vinden aanstaande zaterdag, 11 juni 2011, in Game Force, Eindhoven van 12h00 tot 17h00.

Heb je interesse of vragen, stuur dan een mailtje naar info@rollthedice.nl. Geef in de mail duidelijk aan met hoeveel mensen je wilt deelnemen en rond hoe laat je aanwezig bent. Dan wordt er gezorgd dat er een tafel gereserveerd is.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice