Spellen aan Zee 2011

Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar voor de tweede keer Spellen aan Zee georganiseerd op zaterdag 3 september en zondag 4 september in de sporthal Ockenburgh in Den Haag. Spellen aan Zee is een kleine beurs met veel grote deelnemers. De meeste grote Nederlandstalige uitgevers zijn aanwezig, zoals: 999 Games, Asmodee, The Game Master, etc.

Jong en oud kunnen daar allerlei nieuwe en oude spellen spelen. Er worden allerlei toernooien en wedstrijden georganiseerd, zoals: het NK Dominion, het NK Khet en een Imperium 2020 competitie. Voor de kinderen is er een speurtocht en een clown. Er is een Bring & Buy stand waar je jouw oude spellen kunt laten verkopen terwijl je zelf lekker over de beurs rondloopt. Roll The Dice is aanwezig en demonstreert partygames, Loc’o’Motion en eventueel Ticket to Ride en Dixit van de uitgever Asmodee.

Er komen dit jaar twee Discword spellen uit. Spellen aan Zee komt met de primeur dat daar Discworld: Ahnk-Morkmork van de bekende ontwerper Martin Wallice te spelen en te kopen zal zijn. Het spel komt pas eind september officieel uit.

Ik weet nog niet zeker of ik de gelegenheid heb om zelf te gaan. Maar ik wens alle bezoekers twee dagen gezellig spellen spelen. Kijk voor meer informatie op de website van Spellen aan Zee.