Stem nu voor de Nederlandse Spellenprijs 2011

Het leek er even op dat er dit jaar geen Nederlandse Spellenprijs (NSP) uitgereikt zou gaan worden. Er waren problemen ontstaan bij de stichting NSP en Ducosim, de Nederlandse spellenvereniging, had de organisatie weer over genomen maar had niet genoeg tijd om het dit jaar nog te organiseren. Maar gelukkig hebben een aantal enthousiastelingen het op zich genomen om namens Ducosim dit jaar toch nog een verkiezing te organiseren voor de Nederlandse Spellenprijs 2011.

Vandaag zijn de nominaties bekend gemaakt. De volgende acht spellen zijn genomineerd:

Je kunt je stem uitbrengen tot en met 30 september waarbij je kans maakt om een spelpakket met alle genomineerde spellen te winnen. De winnaar wordt op maandag 3 oktober bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Spellenprijs.