Roll The Dice Spellenavonden op 16 en 17 september

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Op zaterdag zal dit voorafgegaan worden door de jaarlijkse barbecue voor leden. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Brass, Diamonds Club en Dixit.

Op vrijdagavond, 16 september, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Zaterdagavond 17 september begint met de barbecue, waarvoor je je opgegeven moet hebben, om 18 uur. Deze is op de vaste locatie voor deze avond in De Nieuwe Band te Veldhoven. Daarna van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenspellenavond voor spelers vanaf 16 jaar. De entreeprijs voor niet-leden is € 2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor.