Spel in Zicht nummer 11

Anderhalve week geleden is het elfde nummer van het gratis Nederlandstalige spellenmagazine Spel in Zicht verschenen. Daarin staat onder andere een interview met de spelauteur David Ausloos, bekend van Panic Station en Get Nuts en ook een artikel over spellen waarbij je kunt ‘acteren’.

Nummer elf van Spel in Zicht bevat spellennieuws, informatie over spellenbeurzen zoals Spiel ’11 en spellenprijzen, prijsvragen en natuurlijk spelrecensies. Het magazine is te downloaden vanaf de website www.spelinzicht.eu. Voor €12,00 kun je de vier komende edities thuis in de bus krijgen.

In dit exemplaar zijn spelbesprekingen te vinden van de volgende spellen:

Download hier nummer 11 van Spel in Zicht.

Ik vind het opvallend dat ik nooit voor alle spellen die in Spel in Zicht staan links kan vinden op BoardGameGeek.

Eén gedachte over “Spel in Zicht nummer 11”

  1. Ik ben een tijdje abonnee geweest, maar lees het blad nu online. Topblad hoor! Dat interview met of eigenlijk die monoloog van David Ausloos is echt goed. Ik heb wel een vraag: Kennen jullie die Mille Bornes spelletjes? Ik heb er nog nooit van gehoord en ik heb hier een kleine van bijna 6 zitten die helemaal CARS-gek is. Is het inderdaad zo’n leuk spelsysteem? Ik kan het overigens ook niet vinden op Internet bij de diverse spellenwinkels, maar goed, das weer een ander probleem.

Reacties zijn gesloten.