Zondag 6 november: Extra speeldag

Roll The Dice organiseert 6 extra speelzondagen tussen Spiel en Zuiderspel. Check de agenda voor alle datums. Elke speelzondag krijgt zijn eigen thema mee vanuit de Evenementencommissie.

Op 6 november vindt de volgende spelzondag plaats in de Nieuwe Band. Het thema voor deze dag is Spiel. Dus als je niet naar Duitsland bent geweest of als je nog even wil nagenieten kom dan en ‘Spiel Mit!’.

Om iedereen een kans te geven de beste nieuwe spellen uit Essen te spelen hebben we een aantal demo’s van te voren gepland. Als je een bepaald spel graag wil spelen zorg dan dat je er op tijd bij bent. De planning ziet er als volgt uit:

Uiteraard zijn de demo’s onder voorbehoud van voldoende spelers.

Een totaaloverzicht van de nieuwe spellen van Roll The Dice vind je via Boardgamegeek: De spellenlijst (zoek op ‘Comment’ met als argument ‘000’)

Eén gedachte over “Zondag 6 november: Extra speeldag”

  1. The Resistance daar ben ik zelf wel benieuwd naar. Ook Space Maze zou ik dolgraag eens spelen. En als er iemand nog een demo nodig heeft van Fortuna, spreek me dan maar aan. Na 2 dagen demoen op Essen gaat me dat wel lukken 😀

Reacties zijn gesloten.