Foto’s spellenavond november 2011

Afgelopen zaterdag was het weer een erg druk bezochte spellenavond. Op deze avonden stonden in de eerste plaats de nieuwigheden uit Essen op het programma, maar ook enkele oudjes zoals Puerto Rico en Agricola werden erg gesmaakt. De foto’s zijn zoals elke keer weer terug te vinden op onze fotopagina. Wil je direct naar de foto’s van afgelopen spellenavond, klik dan hier.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

3 gedachten aan “Foto’s spellenavond november 2011”

  1. Er missen wat ‘ondertitels’ bij de foto’s.
    Ik heb met o.a. Paul en Wim ‘Panic Station’ gespeeld. Foto 4 (meest rechtse foto in de bovenste rij). Foto 2, 9 en 10 (met o.a. Wilfred) was ‘Runewars’. Wat o.a. Marcel aan het spelen was (foto 7), dat weet ik niet.

  2. Het spel dat ik speelde samen met Jan, Marc en Ben was Trajan van Stefan Feld.

    Grt,

    Marcel

  3. Bedankt voor de aanvullingen, ik was zelf gisteren wat ziek, dus heb ze er maar even snel opgezet zonder eerst de spellen uit te zoeken. Ik heb de ondertitels aangepast!

Reacties zijn gesloten.