Speelzondag 4 december: Grote groepen

Roll The Dice organiseert 6 extra speelzondagen tussen Spiel en Zuiderspel. Check de agenda voor alle datums. Elke speelzondag krijgt zijn eigen thema mee vanuit de Evenementencommissie.

Op 4 december vindt de volgende spelzondag plaats in de Nieuwe Band. Het thema voor deze dag is Grote groepen. Dus hou je van hoe meer spelers, hoe meer plezier, kom dan naar deze tweede Roll The Dice speelzondag. Je bent welkom vanaf 11.00 uur en we spelen tot 18.00 uur.

Op deze dag zal er speciale aandacht zijn voor verschillende spellen met 6 of meer spelers. Om iedereen een kans te geven deze spellen voor grote groepen te spelen hebben we een aantal demo’s van te voren gepland. Als je een bepaald spel graag wil spelen zorg dan dat je er op tijd bij bent.

Over de gehele dag zullen verschillende Black Stories raadsels worden gepresenteerd.

Daarnaast zal op deze speelzondag ook speciaal uitgever Gorilla Games een demo geven van hun spel Battle Stations.

De planning ziet er als volgt uit:

Uiteraard zijn de demo’s onder voorbehoud van voldoende spelers.

4 gedachten aan “Speelzondag 4 december: Grote groepen”

  1. Ik heb nog een ander ideetje voor deze dag: Catan met meer dan 6 spelers (7-12). Qua materiaal moet dat kunnen, met het basisspel, Steden & Ridders en/of Vissers. Ik zal het materiaal meenemen, als er voldoende mensen interesse hebben kunnen we de doosjes uitpakken… 😉

  2. Heb er helemaal zin in! Vooral Battlestations. Dat wordt op tijd opstaan.

    @Rob Er zijn heel veel mogelijkheden die er nog niet bij staan. Bang! bijvoorbeeld. Of Saboteur. Of The Resistance, maar die zit geloof ik niet in de collectie. Voor mij persoonlijk hoeft een Catan-met-veel-spelers niet en ik vraag me ook af of dat wel leuk is.

  3. The Resistance zit wel in de collectie, maar die is vorige maand bij de spellen uit Essen al aan bod gekomen.

  4. Heb me prima vermaakt met roborally !
    Een zeer grappig spel icm leuk gezelschap is toch een prima manier om een regenachtige zondagmiddag door te komen

Reacties zijn gesloten.