Speelzondag 29 januari – Kolonisten van Catan toernooi

Zondag 29 januari is er weer een spellenzondag van Roll The Dice met deze keer het Kolonisten van Catan toernooi. Naast het toernooi is er natuurlijk ook de mogelijkheid om andere spellen te spelen. Een gedeelte van de Roll The Dice collectie zal aanwezig zijn. Je bent welkom vanaf 11 uur en we spelen tot 18 uur in De Nieuwe Band te Veldhoven.

Kijk voor meer informatie over het Catan toernooi op de pagina Kolonisten van Catan toernooi. Je kunt je jammer genoeg niet meer inschrijven.

Dit is ook de laaste dag waarop je kunt stemmen voor de Roll The Dice Top 10 van Catan. Deze Top 10 rangschikt de beste Kolonisten van Catan varianten, uitbreidingen en verwante spellen.

Kijk voor een overzicht van de extra spelzondagen op de pagina Extra spellenzondag. Daarnaast organiseert Roll The Dice ook een jeugd spellenavond en een volwassenen spellenavond. Je kunt de agenda bekijken waarin naast andere voornamelijk regionale ook alle Roll The Dice evenementen staan.

2 gedachten aan “Speelzondag 29 januari – Kolonisten van Catan toernooi”

  1. Iedereen die nog spellen wil kopen uit de lijst die in de verkoop staat va RTD, kan deze ook nog doorgeven aan mij op deze spellenzondag.

  2. Complimenten voor het mooie initiatief.
    Wij organseren een CATAN- middag/ avond zaterdag 17 maart in Jan Primus te Utrecht.
    Roll the dice is van harte welkom!
    Hartelijke groet, Michel

Reacties zijn gesloten.