Speelzondag 26 februari: 2 speler-spellen

Roll The Dice organiseert vijf extra speelzondagen tussen Spiel en Zuiderspel. Check de agenda voor alle datums. Elke speelzondag krijgt zijn eigen thema mee vanuit de evenementencommissie.

Op 26 februari vindt de volgende spelzondag plaats in de Nieuwe Band. Het thema voor deze dag is 2 speler-spellen. Wil je samen met ons aandacht besteden aan al die spellen die je nooit speel omdat je altijd te veel spelers hebt, kom dan naar deze vierde Roll The Dice speelzondag. Je bent welkom vanaf 11.00 uur en we spelen tot 18.00 uur. De entreeprijs voor niet leden is €2.

Op deze dag zal er speciale aandacht zijn voor verschillende spellen voor twee spelers. Om iedereen een kans te geven deze spellen te spelen hebben we een aantal demo’s van tevoren gepland. Dit hebben we iets anders ingedeeld dan dat je van ons gewend bent. We hebben drie momenten waarop we vijf demo’s starten. Daarbuiten willen we iedereen vooral aanmoedigen om hun eigen 2 speler-spellen mee te nemen.

De planning ziet er als volgt uit:

Uiteraard zijn de demo’s onder voorbehoud van voldoende spelers of zolang er plaats is.