Foto’s spellenzondag februari 2012

Afgelopen zondag zijn er weer een boel mensen komen opdagen voor de spellenzondag die deze keer als thema spellen voor twee spelers had. Naast een boel (jeugd)leden waren er ook een aantal nieuwe gezichten. Voor de eerste ronde werden de grote twee speler spellen uitgelegd. Ik heb het spel Stronghold uitgelegd, wat volgens mij wel drie keer gespeeld is. Memoir ’44 heeft het heel goed gedaan en is de hele dag door gespeeld. Ook heb ik gezien dat Claustrofobia meerdere keren gespeeld is.

Verder ben ik de draad kwijt geraakt en weet ik ook niet of de rest van het programma uitgevoerd is. Er zijn ook andere spellen gespeeld en bijna alle stemformulieren voor de Roll The Dice Top 10 spellen voor twee spelers zijn ingevuld. De uitslag hiervan zal volgende week online gezet worden.

Ik heb met mijn mobiele telefoon een aantal foto’s gemaakt van deze dag. Je kunt de foto’s bekijken in onze fotogalerij.

De volgende en voorlopig laatste spellenzondag is op 25 maart en heeft als thema siencefiction spellen. Zo kan er geoefend worden voor het themaplein op Zuiderspel.