Roll The Dice Spellenavonden op 9 en 10 maart

Extra zaal spellenavond februari

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Railroad Tycoon, Pantheon en Eruption. Dit weekend is ook de eerste mogelijkheid om te stemmen voor de Roll The Dice Top 10 sciencefiction spellen.

Op vrijdagavond, 9 maart, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 10 maart, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

Fabian van Fasold Games komt op zaterdagavond langs om hun nieuwe fantasyspel te laten speeltesten. De inspiratie voor dit bordspel komt van Dungeons & Dragons en de oude ‘point & click adventure games’ zoals Kings Quest en Quest for Glory.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data spellenavonden 2012.

3 gedachten aan “Roll The Dice Spellenavonden op 9 en 10 maart”

  1. Fantasy spel? Dungeons & Dragons? Point-and-Click? Kan ik alvast een stoel reserveren? 😀

Reacties zijn gesloten.