Win twee toegangskaartjes voor Zuiderspel 2012

De organisatie van Zuiderspel heeft twee keer twee toegangskaarten voor Zuiderspel aan ons ter beschikking gesteld. Maak kans op een set van twee toegangskaarten door antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is het totale gewicht van de bordspellen op de onderstaande foto?

Stuur het antwoord voor 1 april 2012 naar prijsvraag@rollthedice.nl. De inhoud van de dozen kan afwijken, bijvoorbeeld omdat er ook uitbreidingen in zitten. Als je meerdere antwoorden instuurt doet alleen het laatste mee. De twee inzendingen die het dichtst in de buurt van het goede antwoord zitten zijn de winnaars. Bij gelijke stand worden de twee winnaars hieruit getrokken. De winnaars zullen op maandag 2 april op onze site bekend gemaakt worden en ontvangen ook een e-mail van ons.