Zuiderspel 2012 – de foto’s

Storm Troopers waren ook aanwezig op Zuiderspel

Voor zij die het volledig gemist hebben, gisteren was het Zuiderspel. Inmiddels alweer de vierde editie van deze spellenbeurs. Wat begonnen was als een activiteit naar aanleiding van het tienjarige bestaan van Roll The Dice is inmiddels uitgegroeid tot de spellenbeurs van Zuid-Nederland. Maar het publiek kwam duidelijk van buiten de Zuid-Nederlandse grenzen.

Roll The Dice mocht ook dit jaar weer het themaplein verzorgen. Een van de veel gebruikte thema’s in de spellenwereld is natuurlijk sciencefiction. Dat was dan ook het thema dit jaar. We hadden verschillende spellen met dit thema voorzien. Volgende spellen waren onder andere te spelen: Khet, Lunar Comand (Lego), The Resistance, Panic Station. Daarnaast hadden we ook een primeur bij, Star Trek Catan. Het gekende spel, maar dan even in een ander jasje.

Naast dit alles hebben we natuurlijk ook gezorgd dat Roll The Dice zelf duidelijk aanwezig was. Op onze infostand hebben we vele bekende gezichten gezien, maar hebben we ook weer nieuwe mensen ontmoet die graag eens een keertje willen langskomen. Dat is alleen maar goed natuurlijk.

Aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden, en ik niet eens aan de duizend woorden kom, verwijs ik iedereen graag door naar onze (gekende) fotopagina. Daar hebben we ruim honderdzestig foto’s verzameld van Zuiderspel. We hopen dat jullie hierdoor nog even kunnen nagenieten van deze dag, of voor zij die er niet bij waren, zij kunnen zien wat ze gemist hebben. Om direct naar het album van Zuiderspel te gaan kan je hier klikken.

We hebben ook nog de volgende video gemaakt waarin we laten zien wat er allemaal op Zuiderspel te doen was.

Veel plezier!

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice