Zuiderspel 2012

Vandaag vindt in Eindhoven de vierde editie van Zuiderspel plaats. Roll The Dice verzorgt ook dit jaar weer het themaplein. Het thema is deze keer sciencefiction. Daarnaast hebben we ook een informatiestand over onze vereniging op het themaplein staan. Via de Twitter van Roll The Dice (@RollTheDice_nl) zullen we laten weten wat er allemaal gebeurt en te doen is.

Hieronder kun je de laatste Twitterberichten zien die over Zuiderspel gaan. Daarnaast zou je ook @RollTheDice_nl en @Zuiderspel kunnen volgen. Kom even een praatje met mij (Joran) of Pieter maken wanneer je Zuiderspel bezoekt.

De eerste foto’s staan inmiddels op onze fotopagina! Bekijk hier ons album van Zuiderspel.

Update: De tweets hieronder zijn niet live, maar een snapshot gemaakt op 13 april 2012.

Bekijk de live Twitter Search voor Zuiderspel.