Bordspelplaza.eu stopt

Zoals velen van jullie al gemerkt hebben, is de site Bordspelplaza.eu al enige tijd offline. De exacte oorzaak van deze storing is ons ook onbekend. Na ruim overleg met de provider kregen we helaas het slechte nieuws dat de site niet meer te redden was. We hebben wel een aanbod gekregen om een nieuwe site op te starten. Aangezien er toch een hoop vrije tijd in het opbouwen van een site zit, en er een zeer goed ander forum is, namelijk Bordspelmania.eu, lijkt het ons beter om geen doorstart te maken met Bordspelplaza. Via deze weg willen wij alle gebruikers en sponsors danken voor de moeite die ze mee in de site hebben gestoken.

Iedereen die graag meepraat over het laatste nieuws uit (Nederlandstalig) bordspellenland, verwijzen we graag door naar www.bordspelmania.eu.

Het forum van Roll The Dice was daar ook ondergebracht. Momenteel kan je je op Bordspelmania alvast aanmelden als lid van Roll The Dice.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice