Goedkoper naar ZooParc Overloon

We hebben vanuit ZooParc Overloon een mooie aanbieding gekregen die we met onze leden mogen delen. We kunnen nu in groep goedkoper kaarten aankopen. De prijs voor een kaartje komt met deze actie op €7,50, normaal is de prijs voor volwassenen €17,00. Een mooie korting dus. Er zijn eigenlijk maar weinig voorwaarden aan de kaartjes:

  • De kaarten hebben geen vervaldatum, dus zijn ook volgende jaren gewoon geldig.
  • Geldig voor iedereen: kinderen, volwassenen, 65-plusser (kinderen tot en met 2 jaar zijn altijd gratis),
  • Kaarten kunnen alleen via deze weg besteld worden

Hoe gaan we te werk?
Je kan kaarten bestellen door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl. Doe dit voor vrijdag 1 juni 2012. Vermeld daarbij duidelijk hoeveel kaartjes je wilt hebben. Je mag gerust ook kaarten bestellen voor vrienden, familie, buren, etc. Hierna krijg je een mailtje als bevestiging en daarbij het rekeningnummer om je kaartjes te betalen. Roll The Dice besteld dan alle kaarten bij ZooParc Overloon. Op de spellenavond vanaf juli kunnen de kaarten dan aan de bar opgehaald worden.

ZooParc Overloon is een kleine, gezellige dierentuin en ligt op ca. 45 kilometer van Eindhoven, nabij Venray. Wat deze dierentuin zoveel leuker maakt dan de meeste dierentuinen is de omgeving. Je ziet bijna nergens de kooien van de dieren. Er zijn zelfs stukken waar je tussen de kangoeroes kan lopen, zonder omheining. Wil je meer informatie? Bekijk dan even de website van ZooParc Overloon.

Voor meer vragen ivm deze actie mag je ook altijd mailen naar info@rollthedice.nl.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

3 gedachten aan “Goedkoper naar ZooParc Overloon”

    1. Is een erg leuke dierentuin, we proberen er zeker 1 keer per jaar naar toe te gaan. Verwacht niet dat je er bezig bent van 10h00 tot 18h00, maar het is zeker de moeite.
      Vooral de 2 “safari” delen zijn erg leuk. Gewoon tussen loslopende kangoeroes lopen. helemaal geweldig.

Reacties zijn gesloten.