Slapen tijdens Spiel 2012

Hij komt er weer: de beurs der beurzen. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het oktober en dan vind in Essen de grootste bordspelbeurs ter wereld plaats: Spiel 2012. Spiel vindt dit jaar plaats van donderdag 18 oktober tot en met zondag 21 oktober. Nou gaan we natuurlijk niet slapen tijdens Spiel 2012, maar – net als voorgaande jaren – zullen leden van Roll The Dice de beurs op meerdere dagen bezoeken.

Alhoewel de afstand te overzien is willen we onze leden wederom de mogelijkheid geven om te overnachten en gezamenlijk te ontbijten. Uiteraard zullen we proberen dat voor een redelijke prijs (± € 35 p.p.p.n.) te doen. Lunch zul je helaas zelf moeten regelen en voor het avondeten zoeken we meestal een gezellig restaurant uit, maar iedereen is vrij om iets anders te kiezen.

Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar inschrijven@rollthedice.nl  en vermeld daarin welke nachten je mee wil. Ook als je nog vragen hebt neem dan contact op via het bovenstaande e-mailadres. Opgeven kan tot en met 30 juni 20.00 uur!