Meerhovendag 2012

Op zondag 24 juni vind de Meerhovendag plaats. Deze jaarlijkse manifestatie wordt gehouden in de Eindhovense wijk Meerhoven en bestaat uit onder andere een Luikse Markt, verschillende optredens en allerhande activiteiten.

Roll The Dice is de afgelopen jaren steeds aanwezig geweest op de Meerhovendag om zichzelf te promoten. En ook dit jaar zal Roll The Dice weer aanwezig zijn, maar we gaan groter uitpakken! In plaats van een marktkraam zullen we een compleet spellenplein opzetten. Hier laten we bezoekers kennismaken met een aantal verschillende bordspellen (zoals Perudo en Rolit) maar ook met buitenspellen (zoals Kubb en Mölkky).

Als je de 24e tijd hebt dan ben je van harte welkom om een spelletje mee te spelen. Of je kan ons op het plein komen helpen. We zijn ook nog op zoek naar demoërs (om je daarvoor op te geven stuur je een mailtje naar Wilfred@RollTheDice.nl)

Tot dan!