Roll The Dice spellenavonden op 13 en 14 juli

En de nieuwe jeugd locatie van de buitenkant

Komend weekeinde organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Diamonds Club, Nobody but Us Chickens en Puerto Rico. Dit weekend kan er ook gestemd worden voor de Roll The Dice Top 10 reisspellen.

Als experiment hebben we op Google+ een evenement aangemaakt voor de volwassen spellenavond. Hier kun je jouw ideeën delen over de avond en ook relevante foto’s plaatsen. Deze foto’s worden dan gedeeld met de deelnemers van het Google+ evenement.

Op vrijdagavond, 13 juli, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven (let op dit is de ‘nieuwe’ vaste locatie voor de jeugd!). De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 14 juli, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data spellenavonden 2012.