Nieuwe spellen Spiel 2012

Het klikt misschien nog ver, zeker nu de vakantie nog maar net begonnen is, maar op internet beginnen de lijsten met nieuwigheden voor Spiel 2012 al goed te vullen. Op Spielbox, het grootste Duitse bordspelmagazine, staat de teller al op honderdtweeënveertig. Dit aantal zal vermoedelijk weer richting de vijfhonderd, of meer stijgen de komende maanden. Roll The Dice gaat deze nieuwigheden natuurlijk ook volgen de komende maanden. Met de bordspeladviescommissie bepalen we welke spellen we zullen aankopen voor de vereniging. We doen ons best om de variatie in het aanbod zo hoog mogelijk te houden. Naast de mensen van de bordspeladviescommissie is natuurlijk ook de inbreng van leden welkom. Heb je zelf een spel gespot wat volgens jou zeker niet mag ontbreken in de collectie van Roll The Dice, zet dit dan even samen met een kleine motivatie en indien mogelijk een link naar meer informatie op mail naar games@rollthedice.nl. We zullen dit spel dan zeker wat uitvoeriger bekijken.

Hier kan je onder andere de nieuwigheden volgen:

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Nieuwe spellen Spiel 2012”

  1. Volgens mij moeten we Eclips z.s.m. aanschaffen. Inmiddels staat de eerste uitbreiding al op punt van uitkomen (of is er al). Da’s dan misschien ’n tip voor Spiel. Tuurlijk is het spel een hele tijd niet te koop geweest (uitverkocht), maar hij is weer verkrijbaar! Maar eh… wie is ’t eigenlijk met mij eens?

  2. ikke 😉

    Vorig jaar gespeeld tijdens Essen.
    Prima science fiction spel.

Reacties zijn gesloten.