Welke bordspellenwebsites bezoek jij?

Het actueel houden van de pagina’s met links is een lastige klus. Nadat zo een pagina online gaat is die vers, maar in de loop van de jaren werken sommige links niet meer en zijn goede nieuwe links nog niet toegevoegd. Op de Roll The Dice website hebben we ook een aantal linkpagina’s. Zou je willen helpen om deze weer actueel te krijgen? De dode links zouden intussen al verwijderd moeten zijn.

Is er een (bord)spel gerelateerde website die jij regelmatig bezoekt? Gaat deze over een bepaald spel of is die van een club of van een winkel? Of misschien wel iets dat indirect met spellen te maken heeft? Geef deze dan aan ons door, want waarschijnlijk is die website ook interessant voor andere lezers van de Roll The Dice website. Als er bepaalde berichten op deze website staan die extra aandacht zouden moeten krijgen, geef die dan ook door voor de uitgelicht pagina. Stuur je lijstje naar webmaster@rollthedice.nl.

Je kunt ook in een reactie je links opgeven, maar dan kan het even duren voordat je reactie verschijnt. Dit is om spam tegen te gaan.