Nieuwe spelregelsite

Sinds kort is er een nieuwe spelregelsite online gegaan. Op de website van Play it Right kan je vele spelregels van (bord)spellen vinden, maar ook van verschillende sporten. Op dit moment werken de volgende uitgevers al mee: 999 Games, Jumbo, Hasbro, Ravensburger, Selecta, Tactic, Identity Games en Mattel games. Nog niet alle spellen van deze uitgevers staat online, maar er wordt hard aan gewerkt. Natuurlijk doen ze ook hun best om meer uitgevers aan te bieden.

Naast de online versie denken ze ook aan de gebruikers van een smartphone. Er is een app ontwikkeld voor iPhone gebruikers en voor Android-toestellen. Helaas nog niet voor de Blackberry, maar ook daar wordt aan gewerkt, volgens de makers van de site.

We hebben alvast een link naar Play It Right gezet op onze linkpagina.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Nieuwe spelregelsite”

Reacties zijn gesloten.