Spiel 2012 plattegrond

Binnenkort gaat het beursseizoen weer helemaal los en de eerste grote beurs die gepland staat is Spiel in Essen. Vandaag is voor deze beurs de plattegrond van alle hallen vrijgegeven. Dit is een stuk vroeger dan dat we van hen gewoon zijn, maar dat is alleen maar goed. De plattegronden zijn terug te vinden op de site van de beurs zelf, internationalespieltage.de of rechtstreeks via deze link (pdf). Veel uitgevers hebben inmiddels hun vaste plaats en de meeste Essen-gangers kunnen blindelings alle uitgevers vinden, maar enkele grote uitgevers hebben deze toch een ander plaats gekregen.

Voor zij die ook de spellen willen weten, zijn er op boardgamegeek.com, de site van Spielbox, bordspeler.nl (voorheen bordspel.com), … lijsten te vinden met de nieuwigheden.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice