Voorsmaakje Essen op spellenavonden oktober

Aankondiging clubdag
Pegasus Spiele, een grote uitgever en verdeler van bordspellen in Duitsland, organiseert nu al voor de derde keer Clubdag. Spellenverenigingen uit Duitsland krijgen dan bezoek van een demo-team die hen enkele nieuwe spellen komt uitleggen. Buitenlandse verenigingen die willen meedoen krijgen hetzelfde spellenpakket opgestuurd zodat ook zij kunnen deelnemen. Er komt dan geen demo-team langs. Voor dit laatste komen wij natuurlijk in aanmerking. Deze Clubdag zal bij Roll The Dice doorgaan op vrijdag 12 oktober, tijdens de jeugdavond, en zaterdag 13 oktober, tijdens de volwassenenavond. De spellen die we ter beschikking krijgen zijn Milestones, Panic Station, Eminent Domain en Thunderstone Advance:Türme des Verderbens. Al deze spellen worden tijdens Spiel 2012 in Essen (stand 12.01, 5.02 en 6.417) aangekondigd als nieuwigheden voor Pegasus Spiele. Via deze weg willen we natuurlijk ook Pegasus Spiele bedanken voor deze mooie gelegenheid om alvast een voorsmaakje van Spiel te mogen beleven.
Met dank aan Pegasus Spiele

De jeugdavond gaat door op vrijdag 12 oktober vanaf 19h00 in de MFA noord. De volwassenavond is dan op zaterdag 13 oktober vanaf 19h00 in de Nieuwe Band. We hopen dat iedereen weer aanwezig is.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

6 gedachten aan “Voorsmaakje Essen op spellenavonden oktober”

 1. Ik ben er zelf helaas niet bij, maar ben wel heel benieuwd naar jullie bevindingen van Milestone.

 2. Top hoor! Hoe komen we eigenlijk aan die informatie? En ik ben erg benieuwd.

  1. Dat van Pegasus daar ben ik via Bordspelmania op terecht gekomen. Aangezien ze dit meer doen, gaan we dit natuurlijk wel opvolgen.

   Autokrator is het resultaat van de voorbereiding voor Essen.

   Als laatste gaan wij, als spellenvereniging, ook mee jureren voor Speelgoed van het jaar, we krijgen ook alle spellen die hier voor genomineerd zijn!

 3. Op de jeugd avond vandaag de nieuwe Milestones van Pagasus / Eggert al geprobeerd.
  Sorry Pieter & Thijs dat ik jullie zo dik in maakte 😉
  Hoe dan ook hij is leuk.
  Hoop dat ik binnenkort de andere (zoals b.v Eminent Domain) ook nog eens kan spelen.

Reacties zijn gesloten.