Foto’s spellenavonden oktober 2012

Afgelopen weekend was het weer erg druk op onze spellenavonden, zowel op de jeugdavond als op de volwassenenavond kwamen we niet toe met de ruimte die we voorzien hadden. Op beide locaties hebben we gelukkig mogelijkheden om dit nog uit te breiden, dus iedereen heeft een plaatjes gevonden aan een van de speeltafels. Naast onze gewone avond, hadden we ook nog de actie van Pegasus Spiele, het nieuwe spel Autokrator en nog spellen die meedingen voor ‘Speelgoed van het jaar 2012’. Ook deze acties werden met succes onthaald.

Dit alles hebben we natuurlijk ook weer vastgelegd op de gevoelige plaat, ik moet eigenlijk zeggen op de digitale plaat. De foto’s van de spellenavond zijn weer terug te vinden op onze fotopagina.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice