Speelgoed van het jaar 2012 – stemmen namens Roll The Dice

In een eerder bericht heb ik al aangegeven dat stemmen voor speelgoed van het jaar weer begonnen is. De jury heeft en tijd geleden al alle genomineerden bekend gemaakt op hun site. Onze aandacht gaat natuurlijk uit naar de categorie “Gezelschapsspellen”. Door de organisatie van “Speelgoed van het jaar” zijn we ook benaderd met de vraag of wij als vereniging ook willen deelnemen als jury. Natuurlijk hebben we deze kans niet geweigerd. Afgelopen spellenavond waren het merendeel van deze genomineerde spellen ook te spelen. Wij willen ook vragen dat iedereen zijn stem uitbrengt, dat moet niet op de reguliere site, maar op een speciale link die we hebben gekregen, aangezien de stemmen van de deelnemende spellenverenigingen meer meetellen dan de regulieren stemmen op de site.
De genomineerde spellen zijn:

Stemmen kan tot en met 4 november door hier te klikken.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice