Matthias Cramer op het Spellenspektakel

Foto: Boardgamegeek
Matthias Cramer speelt Lancaster
Wat is de gelijkenis tussen volgende spellen: Lancaster, Helvetia en Glen More
Ze zijn allemaal ontworpen door Matthias Cramer. Matthias Cramer zal op zondag 28 oktober het Spellenspektakel bezoeken. Tijdens dit bezoek zal hij natuurlijk tijd maken om je spel te signeren en wie weet kan ke bij hem aan de speeltafel aan te schuiven voor een potje Lancaster. Lancaster was in Duitsland genomineerd voor “Spiel des Jahres – Kennerspiel 2011” en in Nederland is dit spel gaan lopen met de titel “Nederlandse Spellenprijs 2012”. Als je het spel nog niet kent, of je wilt even een praatje maken met Matthias Cramer, kom dan naar de stand Asmodee tijdens het komende spellenspektakel. En vergeet dan ook zeker niet langs te komen op de stand van Roll The Dice.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice