Roll The Dice spellenavonden op 7 en 8 december

Jeugdavond november

Komend weekeinde organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Leonardo da Vinci, Panic Station en TransAmerica. Daarnaast hebben we natuurlijk ook alle nieuwe aanwinsten uit Essen weer bij.

Omdat binnenkort van verschillende mensen de ‘Top 10 meest gespeeld in 2012’ zullen verschijnen kan er niet gestemd worden voor een Top 10.

Op vrijdagavond, 7 december, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 8 december, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda. Binnenkort zullen we de nieuwe datums bekend maken voor de spellenavonden en de extra spellenzondagen in 2013.

3 gedachten aan “Roll The Dice spellenavonden op 7 en 8 december”

  1. ” Binnenkort zullen we de nieuwe datums bekend maken voor de spellenavonden en de extra spellenzondagen in 2012.”

    2013 bedoel je, neem ik aan?

Reacties zijn gesloten.