Marcs Top 10 meest gespeelde spellen van 2012

dominion-intrigue-boxAan het einde van het jaar wordt het weer eens tijd om terug te kijken naar alle spellen die we gespeeld hebben. Een aantal Roll The Dice leden presenteren hun Top 10 meest gespeelde spellen van 2012. Dit is de Top 10 van Marc.

Ik heb in 2012 over de 100 spellen gespeeld. De meeste spellen maar een, twee of drie keer. Dominion (meerdere versies) wint met grote voorsprong als meest gespeelde spel. Dit spel spelen we vaker een aantal potjes achter elkaar als tweepersoonsspel.

 1. Dominion: Intrigue 16x
 2. Imperial 2030 3x
 3. Power Grid (Hoogspanning) 3x
 4. King of Tokyo 3x
 5. Nexus Ops 3x
 6. Brawling Barons 3x
 7. Tichu (Tai Pan) 3x
 8. Age of Steam & Stoom 3x
 9. Through the Ages: A Story of Civilization 3x
 10. Spartacus: A Game of Blood & Treachery 3x

Wil jij ook je Top 10 meest gespeelde spellen van 2012 presenteren? Stuur dan een e-mail naar webmaster@rollthedice.nl.

Eén gedachte over “Marcs Top 10 meest gespeelde spellen van 2012”

 1. Dominion is nog steeds één van mijn favoriete spellen, maar om één of andere reden speel ik het nooit meer. Misschien omdat er nu zoveel uitbreidingen zijn en het opzetten veel tijd kost. Of omdat er ook nog een heleboel andere leuke spellen zijn. Ik wil nog steeds het spel compleet zien te krijgen. Misschien als alle uitbreidingen uitgekomen zijn, dat ik ze ga kopen. Dan is het misschien ook tijd om het complete spel te gaan spelen.

Reacties zijn gesloten.