Marcels Top 10 meest gespeelde spellen van 2012

road-to-legend-doosAan het einde van het jaar wordt het weer eens tijd om terug te kijken naar alle spellen die we gespeeld hebben. Een aantal Roll The Dice leden presenteren hun Top 10 meest gespeelde spellen van 2012. Dit is de Top 10 van Marcel.

Ik heb de spellen die ik via brettspielwelt speel eruit gelaten. Dominion en Puerto Rico zouden dan op 1 en 2 staan. Ik speel steeds meer spellen met mijn kinderen, zoals: Risk, Stenen Tijdperk, Rummikub, Ganzenbord en Onderuit. Maar mijn spellen Top 10 ziet er zoals hieronder uit. De lijst geeft goed weer welke soort spellen ik leuk vind en graag speel.

  1. Descent: The Road to Legend 8x
  2. King of Tokyo 2x
  3. Ramses Pyramid 2x
  4. Amun-Re 1x
  5. Axis & Allies Anniversary Edition 1x
  6. Chaos in the Old World 1x
  7. Colonial: Europe’s Empires Overseas 1x
  8. Exodus: Proxima Centauri 1x
  9. El Grande 1x
  10. Imperial 2030 1x

Wil jij ook je Top 10 meest gespeelde spellen van 2012 presenteren? Stuur dan een e-mail naar webmaster@rollthedice.nl.