Inschrijving NK Catan 2013 geopend

nk-colonisten-van-catan-2013Op maandag 1 april organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games op Zuiderspel het NK Kolonisten van Catan.

Laat in vier rondes zien dat jij de beste Catanspeler van Nederland bent. In de eerste ronde wordt het basisspel gespeeld. In de rondes daarna: Zeevaarders en Europa ontwaakt. In de laatste ronde wordt het kampioenschap beslist met het spelen van De Kolonisten van Catan: Steden en Ridders.

De inschrijving voor dit toernooi is vanaf nu geopend en sluit op 20 maart. Deelname is gratis, maar je moet wel de toegang voor Zuiderspel betalen. De toegansprijs is €6 voor volwassenen.

Zuiderspel is een beurs waar je kennis kunt maken met bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en vele andere gezelschapspellen. Je kunt er spellen spelen en kopen. Het wordt elk jaar op de tweede paasdag gehouden in het Klokgebouw te Eindhoven. De deuren gaan om 10 uur open. Een half uur later begint dan het NK. De prijsuitreiking zal om 17:30 plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie over inschrijven en alle regels op de pagina NK Kolonisten van Catan 2013.