Roll The Dice spellenavonden 11 en 12 januari

TravalgoNa al het feestvieren van de afgelopen dagen organiseren we ook in 2013 weer de nodige spellenavonden. De eerste avonden staan al weer voor de deur. De jeugdavond gaat door op vrijdag 11 januari 2013 om 19 uur in MFA Noord in Veldhoven. Voor de volwassenenavond is het nog een dag extra wachten. Deze gaat door op zaterdag 12 januari vanaf 19 uur in De Nieuwe Band.

Op de volwassenenavond krijgen we ook dit keer weer bezoek van ene uitgever. De mensen van Rospaard komen langs en gaan hun eerste spel Travalgo aan ons voorstellen. Het spel is inmiddels al een half jaartje uit en wordt op veel plaatsen goed onthaald. Je gaat bij dit spel opzoek naar goud. Door over het bord te bewegen worden de landschapstegels ook omgedraaid en krijg je elke keer weer een nieuw bord, ook tijdens het spel. De rest van het spel moet je zaterdag 12 januari maar komen ontdekken.

Op de volwassenenavond is er ook de eerste mogelijkheid om te stemmen voor de Roll The Dice Top 10 dobbelspellen.

We hebben na de laatste spellenzondag ook de kratten nog eens heringedeeld waardoor niet alle spellen meer op dezelfde plaats zullen zitten in de kratten. Verschillende spellen zijn ook uit de collectie gegaan om plaats te maken voor de nieuwe spellen. We zitten deze maand in een oneven maand dus gaan ook de oneven kratten mee. In onze spellenlijst staan alle spellen die in de collectie zitten met daarbij de nieuwe kratnummers.

Als laatste willen we nog meegeven dat de nieuwe ledenpasjes klaar liggen, de jeugdleden kunnen deze vragen bij iemand van het bestuur. Voor de volwassen leden liggen ze klaar aan de bar.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

9 gedachten aan “Roll The Dice spellenavonden 11 en 12 januari”

 1. Ik heb net de lijst doorgenomen. Ik kan me er wel mee vermaken.

  Overigens is Western Town (die ik graag zou spelen) uit 2012 en niet de Print&Play versie uit 2005….

  1. Dit zijn gegevens die automatisch uit BGG worden gehaald. hij neemt de basisgegevens.
   Ik heb even achter de titel gezet dat het om de 2012 versie gaat. Dat is namelijk wel makkelijk aan te passen 😉

 2. Ok, maar wel vreemd dat hij dan automatisch het oudste spel met die titel neemt. Er zijn wel meer spellen die dezelfde titel hebben, maar totaal andere spellen zijn.

 3. Vanochtend geprobeerd om Travalgo te loggen op BGG, maar die staat er niet eens op?

  1. Is pending (door mij) maar ik moest nog wat verduidelijken en dat zou ik deze week doen, nadat ik het een keer heb gespeeld. Dus nog even geduld!

Reacties zijn gesloten.