Spellenzondag 24 februari

Spellenzondag januari 2013
Spellenzondag januari 2013

Op zondag 24 februari vanaf 11 uur organiseert Roll The Dice een extra spellenzondag. De spellenzondag gaat door in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2 per persoon.

Op deze dag vindt ook de verloting voor de spellenverkoop plaats. Inschrijven op de spellen kan nog tot en met komende vrijdag. Alle spellen voor de verkoop zullen aanwezig zijn. Als niemand zich ingeschreven heeft op een spel, kun je die direct kopen. Wie het eerst komt en betaalt wie het eerst maalt. Maar als je een kans wilt hebben op de topspellen, schrijft je daarvoor dan in zodat je een kans maakt bij de verloting. Voor meer informatie lees het bericht: spellenverkoop.

We hebben onze even kratten bij. Hierin zitten spellen zoals: Hoogspanning: De eerste vonken, Ninjato en Tumblin-Dice. En er kan voor de laatste keer gestemd worden op de Top 10 Veilingspellen.

De spellenzondagen worden tot Zuiderspel (Tweede Paasdag) elke vierde zondag van de maand gehouden. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data 2013.

2 gedachten aan “Spellenzondag 24 februari”

  1. Door de sneeuw lukt het me waarschijnlijk niet te komen vandaag (bah!), maar ik heb me wel ingeschreven voor een spel. Hoe gaat dat in zijn werk? Doe ik dan op afstand toch mee met de eventuele verloting voor het spel? Hope so! Hoor t graag en iedereen veel plezier vandaag…

Reacties zijn gesloten.