Foto’s spellenzondag 24 februari

SpelverkoopAfgelopen zondag hadden we weer een spellenzondag. Ondanks de sneeuw die rijkelijk naar beneden kwam hadden een hoop mensen de weg naar de Nieuwe Band gevonden. Naast alweer een gezellige dag was er ook onze spellenverkoop. Deze is zeer goed verlopen en ongeveer een-derde van de spellen heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Alle spellen die nu niet verkocht zijn, zullen naar de oranjemarkt in Veldhoven worden meegenomen. Mocht er nog interesse zijn kan de lijst via info@rollthedice.nl opgevraagd worden. Leden die gisteren niet aanwezig waren, maar wel spellen hebben besteld, krijgen een van de dagen een mailtje om verdere af te spreken. De foto’s van de spellenzondag zijn weer terug te vinden op onze fotopagina.

De volgende spellenzondag is op 24 maart, dat is ook meteen de laatste zondag van dit winterseizoen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Foto’s spellenzondag 24 februari”

  1. Er stonden een paar leuke foto’s bij! Vooral die van Raymond met Tim is erg leuk.

    Het viel me op dat je de foto’s niet kunt sharen op Facebook. Als je de link shared dan krijg je andere foto’s te zien waaruit je kunt kiezen.

Reacties zijn gesloten.