Roll The Dice spellenavonden op 8 en 9 maart

Spellenavond februari
Spellenavond februari

Komend weekeinde organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Toc Toc Woodman, Nobody but Us Chickens en Hanzesteden. Op de volwassenenavond kan er gestemd worden voor de Roll The Dice Top 10 transportspellen.

Op vrijdagavond, 8 maart, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 9 maart, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data 2013.