Inkopen met 20% korting!

logo-spelmagazijnTijdens de ALV van 2012 is besloten dat wij zouden gaan proberen een spelleninkoop op te zetten om de leden van Roll The Dice extra voordeel te geven op de inkoop van bordspellen. Het uitgangspunt hierbij is om één leverancier met een zo groot mogelijk assortiment tegen een zo gunstig mogelijke prijs te vinden.

Het afgelopen jaar hebben wij met een paar man bij elkaar gezeten. Wij hebben heel veel bordspellenwinkels benaderd en de kans gegeven om hofleverancier van Roll The Dice te worden. Met behulp van een objectief systeem hebben wij zowel assortiment als prijs bekeken en één leverancier gekozen. Dat is de webwinkel www.spelmagazijn.be geworden. Spelmagazijn.be biedt ons het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Spelmagazijn.be biedt 20% korting op hun toch al lage webwinkelprijzen. De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen en acties.

Tijdens de laatste ALV (2013) is deze keuze van de commissie inkoop door de leden akkoord bevonden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de website www.spelmagazijn.be kun je de spellen die je wilt bestellen uitzoeken. Op de pagina “Checkout” voer je je gegevens in en kies je voor vooruit betalen via overschrijving (Let op: betalen via credit card of Paypal is niet mogelijk). Bij punt vier kun je een opmerking invoeren. Vul hier je lidnummer van Roll The Dice in en plaats je bestelling. Het lidnummer staat op je ledenpas.

Je ontvangt vervolgens van Spelmagazijn.be een bevestiging van je bestelling met korting. Deze betaal je via bankoverschrijving. Het betreft een internationale overschrijving en die werkt via IBAN, als je niet weet hoe dat werkt dan moet je je bank om hulp vragen. Nadat de betaling ontvangen is worden je spellen toegezonden.

Let op, de prijzen zijn exclusief verzendkosten en deze zijn substantieel (€ 9,95). Vanaf € 200,- worden er geen verzendkosten gerekend. Het loont dus om met meerdere mensen tegelijk te bestellen en de betaling onderling te regelen! Ook Roll The Dice zal combinatiebestellingen gaan plaatsen. Hoe dat te werk gaat laten wij ter zijner tijd weten.

Bij vragen, stel ze hieronder of via info@rollthedice.nl.

6 gedachten aan “Inkopen met 20% korting!”

 1. Ik kan op de website van spellenmagazijn nergens terugvinden dat vanaf 200 euro verzendkosten vervallen, is dit puur aan de RTD korting gekoppeld?

  1. Dit is ook een aparte regeling voor RTD, normaal zijn de verzendkosten naar NL altijd betalend, ook grotere orders.

 2. Heee… ’t was toch de bedoeling dat we voor april al een verzamel order op zouden zetten (meen ik me van de ALV te herinneren)?
  Wie verzameld, waar geven we onze bestelling aan en tot wanneer kunnen we zaken aan de bestellijst toe voegen?

  1. Neeee…. we zouden gaan proberen om dit op te zetten voor een bestelling in april (en daar zijn we (Pieter en ik) ook mee bezig) met als doel een uitlevering in mei.
   We moesten eerst de puntjes op de i zetten voor wat betreft de afspraken met de leverancier voordat we regelingen en afspraken kunnen maken.

   info volgt, zoals afgesproken op de ALV……

 3. Even puur voor de duidelijkheid: de 20% korting geldt alleen op de reguliere prijzen en dus niet op aanbiedingen die zij op enig moment hebben lopen?

  1. Klopt, dus de koopjeshoek valt daar buiten.
   De korting is geldig op ALLE artikelen in de wabshop, dus ook puzzels en ander speelgoed, zolang het al geen ander korting heeft.

Reacties zijn gesloten.