Spellenavonden 12 en 13 april

Jeugdavond maart 2013
Jeugdavond maart 2013

Zuiderspel was afgelopen maandag weer een succes, velen hebben daar de weg naar het themapplein gevonden. Volgende weekend staan de Roll The Dice spellenavonden weer voor de deur. Deze maand hebben we onze even kratten mee waar onder andere Alba Longa, Seasons en Yspahan in zitten. De bezoekers van de volwassenenavond kunnen stemmen op de Roll The Dice Top 10 Zuiderspel 2013 spellen.

Op vrijdagavond, 12 april, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 13 april, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data 2013.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice