Puzzel 217 – Speleffect #06

Winnaars vorige keer

#1: Wilfred 6 punten
#2: MadHobbit 5 punten
#3: Pieter 4 punten
#4: Gerard 3 punten
#5: René 2 punten

Gefeliciteerd Wilfred!

De volgende bordspel kunstwerken zijn gevonden
speleffect 6

Oplossing vorige puzzel

De onderdelen waren van de spellen:
1. Lost Cities
2. Kamisado
3. Het Dorp
4. Alhambra
5. Fresco
6. Ticket to Ride Europa
7. Villa Paletti

De door ons bedachte overeenkomst is niet gevonden. Er zijn geen punten verstrekt voor creatieve oplossingen. De komende week kunnen jullie nog proberen te raden met de extra hint die boven aan de puzzel is toegevoegd wat de door ons bedachte overeenkomst is. Dit is niet voor punten.

Regels

Op drie bordspelafbeeldingen is een effect toegepast. Kun jij nog herkennen van welke spellen de afbeeldingen afkomstig zijn? De afbeeldingen zijn bijvoorbeeld van een doos, een spelbord of andere onderdelen van een spel. Voor elk goed antwoord krijg je twee punten en voor elk bijna goed antwoord één punt. Stuur je antwoord in door een reactie op dit bericht te geven.

Deadline

De deadline voor het insturen van oplossingen is woensdag 22 mei om 05:00 ’s ochtends.

3 gedachten aan “Puzzel 217 – Speleffect #06”

Reacties zijn gesloten.