Spellengek Top 100 van 2013

spellengek-logo

Elk jaar organiseert de Spellengek een verkiezing van de Top 100 beste spellen in het Nederlandse taalgebied. Van een tot en met dertig april kon iedereen meedoen door  zijn persoonlijke Top 20 in te sturen. Aan de hand van al deze inzendingen heeft de Spellengek een Top 100 samengesteld die in de afgelopen dagen bekend gemaakt is.

Ik zie geen grote verrassingen in deze Top 100.  In het restjes bericht staat welke spelen uit de Top 100 zijn verdwenen en daar vind ik wel een paar opvallende spellen tussen staan.

Je kunt de berichten over de Top 100 hier terug vinden:

Ik heb 58 van de 100 spellen gespeeld. Ik denk dat er een boel mensen zijn die er veel meer uit deze lijst gespeeld hebben.

4 gedachten aan “Spellengek Top 100 van 2013”

  1. Ik kom op 67 gespeelde spellen.
    Maar uit de top 50 kom ik op 40 spellen, dus hoe verder van nummer 1 af, hoe minder ik er gespeeld heb!

Reacties zijn gesloten.