Spellenavonden 7 en 8 juni

beide_spellen

Komend weekend hebben we bij Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze keer krijgen we bezoek van HenMar Games met hun nieuwste spel. Het is een spel dat al ver ontwikkeld is, maar wat nog testsessie kan gebruiken. Het spel is bestaat uit het leggen van tegels op een raster en op deze manier moet je voldoende punten weten te scoren. Wil je het fijne van het hele spel weten, kom dan zeker naar de volwassenenavond op zaterdag 8 juni van 19 uur tot en met 2 uur. De volwassenenavond is voor spelers vanaf 16 jaar en gaat door in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De vrijdagavond ervoor, 7 juni, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Panic Station, Autokrator en Ticket to Ride. Op de volwassenenavond kan er gestemd worden voor de Roll The Dice Top 10 999-Gamesspellen.

In juli hebben we vanwege de zomervakantie geen jeugdavond. De volwassenenavond gaat wel gewoon door op 13 juli. Vanaf augustus gaan ook de jeugdavonden weer door.
Op zaterdag 14 september hebben we weer onze jaarlijkse barbecue. Inschrijven kan al via deze pagina, maar binnenkort krijgt iedereen hierover ook nog een mailtje.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice