Spieleschmiede

spieleschmiede_zwergDe Duitse online winkel Spiele-Offensive.de is sinds kort ook begonnen met een verkoop via crowdfunding. Hoe dit juist werkt hebben we al eens beschreven in het artikel over Kickstarter, wat op dit moment nog steeds hét platform voor crowdfunding is. Deze service heet bij Spiele Offensive: Spiele Schmiede, letterlijk vertaald speel smid.

Op dit moment zijn er nog maar een handvol projecten te zien, maar ik neem aan dat dit nog wel gaat groeien. Het grote voordeel gaat zijn dat dit bedrijf in Duitsland zit, wat voor de verzendkosten, douane, BTW… wel degelijk uitmaakt.

Ik zou zeggen voor de crowdfunders onder jullie, weer een linkje om bij te houden: www.spiele-offensive.de/Spieleschmiede

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

4 gedachten aan “Spieleschmiede”

  1. Korte opmerking over spelling: het is ‘crowd funding’, en niet ‘crouwd funding’

  2. Wat de inhoud betreft: slimme zet van ze. Aan veel projecten zitten gewoon te hoge verzendkosten vast om ze als Europeaan te financieren.

  3. En zij hebben toch al de betalingsserver enzo van hun eigen winkel, dus ook geen gedoe met betaling via Amazon of …, dus kan ook weer in de kosten schelen als project opstarter dan.

Reacties zijn gesloten.